Proefdiervrij

Jaarlijkse kiezen de leden van &JADE een goed doel. Een deel van de opbrengsten van de producten die met veel aandacht en zorg gemaakt worden, zullen worden gedoneerd aan dit goede doel.

Dit jaar steunen we het Proefdiervrij

Wat doet Proefdiervrij  

Wij geloven in een toekomst zonder dierproeven. Elke dag werken we met hart en ziel aan het dichterbij brengen van dit ideaal. We financieren baanbrekend onderzoek en informeren publiek, wetenschappers en studenten over proefdiervrije innovatie. We werken samen met wetenschap, overheid en bedrijfsleven en vervullen hierbij een voortrekkersrol. We signaleren, inspireren en verbinden.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat proefdieren op een dag niet meer nodig zijn, door de ontwikkeling en implementatie van proefdiervrij onderzoek.

Missie

Onze missie is: een proefdiervrije wereld voor mens en dier.

Wij weten dat een dierproefvrije wereld mogelijk is en dat alle dierproeven vervangen kunnen worden door alternatieve testmethodes. Deze mensgerichte methodes leveren beter vertaalbare resultaten voor mensen op; en zijn dus niet alleen beter voor het dier, maar ook voor de mens.

Wanneer proefdieren de wereld uit zijn, dan zijn wij dat ook. Onze liefde en respect voor mens én dier motiveert ons elke dag weer om alles te geven voor een wereld zonder proefdieren.

 

STAND ACTIE 2024

 

per 01-01-2024

€ 10,00