WWF

Jaarlijkse kiezen de leden van &JADE een goed doel. Een deel van de opbrengsten van de producten die met veel aandacht en zorg gemaakt worden, zullen worden gedoneerd aan dit goede doel.

Dit jaar steunen we het WWF

 

 

Wat doet het WWF 

 

“Be one with nature

WWF begon ooit als beschermer van dieren als de panda. Inmiddels is onze uitdaging veel groter. Extreme hitte, droogte en overstromingen. Natuurverlies en klimaatverandering raken vandaag ál het leven op aarde. Niet in de laatste plaats onszelf.

Om dit te stoppen hoor je vooral wat minder moet. Minder consumeren. Minder CO2 uitstoten. Dat is één kant. De andere kant gaat niet over minder, maar juist over meer. Er is meer natuur nodig, vandaag nog.

Want meer, en meer diverse natuur heeft een krachtig domino-effect. Meer bijen betekent meer bloemen. Meer bloemen, meer vogels. Alles is met elkaar verbonden.

Daarom is WWF op een missie: we gaan onze wereld ‘Nature Positive’ maken. Van natuurverlies naar natuurwinst, zo snel mogelijk. Zo blijft de aarde leefbaar voor iedereen. Het kán, als we er samen voor kiezen.”

EINDSTAND ACTIE 2023

per 31-12-2023

€ 127,00