GENIET, GROEI & BLOEI

Een dagbesteding waarin geluk, geborgenheid, vrijheid en plezier voorop staan.

 

Soms vergeten we te genieten, vergeten we gewoon om te relaxen. Even stil staan of een paar stappen terug…..
In deze maatschappij moeten we al zoveel rennen, vliegen, vallen en opstaan. De tijd vliegt aan ons voorbij, zonder dat we hier altijd bij stil staan of er bewust van zijn. We ”moeten” ons meten aan diverse latten, gemiddelden en maatstaven.

Vanuit deze gedachten is het idee van &JADE ontstaan, of eerder gezegd vanuit een contragedachten.  Waarom de focus leggen op deadlines, werkdruk en het aantal producten? De focus moet liggen op samenwerking, kwaliteiten ontdekken en ontplooien. Niet het eindresultaat, maar het proces er naar toe is belangrijker: Momenten voor elkaar, maar ook momenten voor jezelf. Dit is voor mij het gewenste doel en ideaal.

Voor mensen met een beperking is het pittig om deze snelle maatschappij bij te houden en te participeren op de arbeidsmarkt. Mensen die graag willen deelnemen aan deze maatschappij, zich nuttig willen inzetten en graag onder de mensen zijn.
Mensen met een beperking die gebaat zijn bij het werken in een heel klein team, waarbij de sociale interacties en de persoonlijke ontwikkeling meer van belang zijn dan het product. Op deze doelgroep richt &JADE zich. Deze doelgroep wordt bij &JADE uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken en hun inbreng te geven met betrekking tot bedrijfsprocessen en iets neerzetten wat vanuit henzelf komt.  Dit alles in eigen tempo en met de rustmomenten die ze hierin mogen nemen.

De “&” staat in &JADE voor het “samenwerken met…”  samen met mij: Jade. De mensen die aan de dagbesteding van &JADE deelnemen worden leden genoemd.
De “&” staat voorop, omdat bij mij de leden voorop staan. Ik ondersteun en begeleid de leden op hun zelfgekozen pad,  zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen en trots zijn op wat ze allemaal bereiken.

Bijzonder is dat mijn naam ook een edelsteen is. Een edelsteen waarbij de leer en waarden overeenkomen met mijn eigen waarden.  “Men leert dat je er mag zijn, dat je je niet eindeloos hoeft aan te passen en anderen over je grenzen hoeft te laten gaan”.
Jade is als een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed en succes aan. Dit is wat deze Jade ook voor de leden wil betekenen.

&JADE: “Een dagbesteding waarin geluk, geborgenheid, vrijheid en plezier voorop staan.”