&JADE staat op WYland Festival in Langeboom op 15 juli 2023

 

 

Wyland 2023

Op 15 en 16 juli 2023 organiseren wij Wyland zomer festival voor iedereen!

Naast vette Dj’s , dans, kunst en toneel starten we zaterdag met het nieuwe onderdeel: 6 Kamp.

We gaan om 12:00 van start met een grandioos parcours.

En feesten we door tot 23:00.

Op zondag starten we om 14:00 tot 21:30.

Verbindingsweg 1 in Zeeland (Oventje).

5411 NP, naast Eeterij d’n Oven.

Entree is 5,- voor volwassenen.

Voor kinderen tot 13 jaar en deelnemers 6 kamp is de entree gratis.

Het Wyland is geschikt voor alle leeftijden.

Kaarten aan de deur en in de voorverkoop:

volg ons op Facebook, Instagram en Wyland.nl

Voor meer info: wyland.festival2020@gmail.com

 

UITNODIGING!

Jullie zijn uitgenodigd voor het Wyland-zomerfestival.

Op 15 juli 2023 organiseren we aan de Verbindingsweg 1 in Zeeland het
WYLAND-zomerfestival.

Het thema van dit jaar is sportief dus hebben we ook een heus 6 kamp.

Durven jullie het aan om een team van 6 personen te vormen en o.a. onze reuze stormbaan te trotseren?

Dan maak je naast gratis inschrijven ook kans op onze Wyland-cup, gratis munten en het team cadeau!

Inschrijven kan GRATIS via de mail tot 01-07-23 op: wyland.festival2020@gmail.com

15 juli 2023

12:00- 14:00 6 kamp (Het festival gaat door tot 23:00)

Verbindingsweg 1, naast Eeterij d’n Oven

5411 NP

Zeeland (Oventje)

Dresscode: Feestelijk sportief & zomers.

Voor meer info: Wyland.nl (mailen mag natuurlijk ook)

Het team dat zich het mooist verkleed krijgt extra punten & munten.

Met vriendelijke groet: Wyland organisatie

Huisregels en toegangscontrole

Sfeer en gezelligheid staat voorop op ons festival en agressie, het dreigen met en gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar, seksuele intimidatie en wildplassen wordt niet getolereerd.

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Als vrij toegankelijk festival kunnen wij alleen bestaan wanneer de bezoeker eten en drinken koopt bij het festival. We accepteren geen glaswerk op het festivalterrein. Glas kan breken en we hebben veel spelende kinderen in het zand die zich dan zouden kunnen snijden aan het glas.

Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het festival geschiedt op eigen risico van de bezoeker. De organisatie van Wyland is niet aansprakelijk voor schade of letstel als gevolg van het bijwonen van het festival.

Respecteer onze buren en hun eigendom. Loop niet door hun tuin, maak gebruik van de officiële toegangswegen naar het festival. We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Als het horecapersoneel twijfelt aan je leeftijd vragen ze om je legitimatie. Heb je deze niet op zak mogen zij jou zonder verdere uitleg alcohol weigeren. Dit Weiland is mooi en om dat zo te houden hebben we overal prullenbakken staan. Maak daar vooral gebruik van. Het is verboden om drank, drugs en wapens of andere voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden in bezit te hebben. Bij constatering hiervan zal je worden overgedragen aan de politie. Tijdens het festival zullen foto’s en opnames gemaakt worden ten behoeve van promotiedoeleinden. Eenieder die ons festival bezoekt gaat hiermee akkoord.

De organisatie en vrijwilligers van Wyland zijn voor jullie aan het werk. Laat ze hun werk doen, behandel ze met respect en volg hun advies of orders op. Dieren hebben zeer gevoelige oren dus doe je huisdieren een plezier en laat deze thuis. Het is verboden op podia, in tenten en in stellingen van het festival te klimmen. Het is niet toegestaan om op het festivalterrein flyers te verspreiden of posters of stickers te plakken tenzij je toestemming hebt van de organisatie. Vandalisme is uiteraard streng verboden. Wie wordt betrapt zal worden overgedragen aan de politie. Ook zal eventuele schade op je verhaald worden. Het maken van vuur op het festivalterrein is ten strengste verboden. Roken alleen bij de daarvoor aangewezen plekken. Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met onze huisregels. Deze regels zijn er voor jouw en onze veiligheid. Op WYLAND is de Nederlandse wetgeving van kracht. Overtreding van één of meer huisregels kan leiden tot verwijdering van het terrein. Aanwijzingen van medewerkers van Wyland dienen te allen tijde direct opgevolgd te worden. Bij situaties waarin onze huisregels niet voorzien of waarin geen overeenstemming bereikt wordt, is het oordeel van de organisatie doorslaggevend.